Posvećeni smo izradi poslovnog softvera
sa fokusom na potrebe trgovinskih preduzeća

O nama

Već decenijama naša softverska rešenja omogućavaju našim klijentima da budu ispred drugih u zahtevnoj tržišnoj utakmici. Logosoft proizvodi se koriste na tržištima Srbije, BiH, Crne Gore i Makedonije. Zbog specifičnih mogućnosti naših programa (podrška za veličine, boje, materijale, serijske brojeve), značajan broj korisnika dolazi iz sveta trgovine odećom, obućom, sportskom opremom, kao i tehničkom robom.

Ponosni smo na svoj program kontinuiranog unapređenja softvera, zahvaljujući kome naši korisnici imaju programe koji ne zastarevaju, već dobijaju nove funkcionalnosti i tako postaju sve bolji. Na primer, za naš program za maloprodaju SmartPOS godišnje objavimo preko dvadeset unapređenja.

NAŠA POSLOVNA FILOZOFIJA POČIVA NA DVE IDEJE:

1

Specijalizacija

Smatramo da najveću korist korisnik ima od softvera koji je usko specijalizovan za njegove potrebe, a ne od univerzalnih rešenja. Tako smo se i specijalizovali za rešavanje potreba trgovinskih preduzeća, sa dodatnim fokusom na trgovinu odećom, obućom i tehničkom robom.

2

Ideje dolaze od klijenata

Verujemo da najbolje ideje za unapređenje naših programa, kao i za stvaranje novih, dolaze od naših klijenata, od njihovih zahteva, problema i ideja. Zato svoje klijente pažljivo slušamo i smatramo partnerima. Stvarajući rešenja za naše partnere unapredili smo sve svoje postojeće proizvode, i stvorili neke nove, kao što su Smart Communicator i SMSLoyalty.

Logosoft je osnovan 1993. godine u Beogradu. Osnivač Logosofta, Petar Marković je pre osnivanja Logosofta stekao značajno iskustvo radeći kao inženjer razvoja softvera u renomiranom Institutu Mihajlo Pupin u Beogradu, kao i za partnere Instituta u Švedskoj i Italiji.

Logosoft je Microsoft Silver Partner (Application Development). Svoje proizvode razvijamo koristeći Microsoft .Net platformu, uz korišćenje Microsoft i Oracle baza podataka.

Ako Vas još nešto interesuje u vezi naše firme i onog što radimo, ako mislite da možemo nešto da učinimo za Vas, kontaktirajte nas.

Upoznajte naš tim

Drugi o nama

Pitajte nas

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, rado Vam stojimo na raspolaganju. Najčešće postavljana pitanja možete pogledati na ovom linku.